6 Ağustos 2009 Perşembe

Bursada yağmur

İşten çıkmama 15 dk var. Gökyüzü birden karardı. Baktım hava patladı patlayacak pılımı pırtımı topladım attım kendimi dışarı. Amaç yağmura yakalanmamak.


Saniye farkıyla kurtuldum ıslanmaktan. Yağmur yağdıda yağdı. Nemde cabası.

15 dakikada heryer göl, ama yağmur geldiği gibi gitti.

Herşeye rağmen insanlar kaldıkları yerden devam etti....
Sevgiyle...

4 yorum:

  1. ahhhh keşke burayada yağsaydıyağmur inan yağmurun altında yürüyrceğim. yandık kavrulduk ayol. seni gördüğüme çok sevindim. benimde blogspotta evim var. komşu olduk yani. görüşmek üzere
    www.blogcuabla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. selam arkadaşım blogun hayırlı olsun bendeblogerde bi site actım orayad abeklerim sevgiler hayırlı cumalar dunkü havayı nasılda cekmişsin heykeldende gresim almışsın gorunce çok sevindim bir bursalı olarak

    YanıtlaSil
  3. merhaba sevgili bucanni,
    seni tanıdıgıma sevindim.keçeleri arkadaşımın arkadaşı)):getirdigi için nereden alındıkları konunusunda hiç bilgim yok.kaldı ki genellikle çantalarımda kullandıgım keçeler bursadan gelenler değil buradan aldıklarım.çünkü bursadan gelenler hakik keçe dolayısıyla çok kalın ve tüylüler)):minik aplikeler için pek de münasip değiller doğrusu.bu nedenle denemek istersen sentetik olanlarını tercih etmeni öneririm.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. merhaba 1 senedir hasret kaldığım öğrencilik şehrimden yazıyorsun özlemimi blogunla dindiricem galiba gördüğüme çok sevindim,çok mutlu oldum, tekrar görüşmek üzere blogunu incelemeye başlıyorum:)

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE