25 Ağustos 2009 Salı

Kot Bolero

Dikiş makinasının karşısına ilk geçtiğimde kumaş ziyan etmemeye söz verdim kendime. Ya çok ucuz kumaşlar buldum yada giymediğim eşyaları değerlendirdim.

Bu boleroda eski bir kotun bacaklarından oluştu. Alttaki kısım pantolonun bel kısmı. Biritleri söktüm, o kısımlardaki renk farkını giderebilmek için koyu yerlere kulak çubuğu ile çamaşır suyu sürdüm.

Valla kotu sökene kadar canım çıktı. Dikmek kesinlikle sökmekten daha kolay.

Yaka kısmını elimle kıvırdığım için oralara birşeyler dikmem gerekiyordu. Bende o kısmı taşlarla çevirdim. Uyum olması açısından kol kısmınada diktim. Havalar o kadar sıcak ki henüz giymek kısmet olmadı.

Bide şöyle bir sorunumuz oldu. Benim saçlar kıvırcık ve uzun olduğu için sürekli taşlara takıldı. Bu kısmını hiç düşünememişim. Eee napalım o kadar emek etmişiz taşlar yüzünden giymeyelim mi , napcaz saçımızı toplucaz genede giycez :)



10 yorum:

  1. Canım süper olmuş. ellerine sağlık. ne diyeyeim ki çok şık olmuş kalıbı yine deneme yanılma yoluyla mı buldun?

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım teşekkürler. Evet kalıp gene deneme yanılma yolu. Bana daha kolay geldi bu şekilde yapmak.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.özellikle düğmeli kısmına bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. Bu çok güzel olmuş bayıldım.Fikirde çok güzel yani evdeki eski kotları değerlendirmek için.Ellerinize sağlık.Bende makinemi ilk aldığımda sizin gibi evdekileri değerlendirmeyi düşündüm ama sonra sıktı daldım bursa ucuz kumaş pazarına (halada çıkamadım).Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. anlaşılan ben gezerken sen hiç boş durmamışsın,ne güzel.hem gezme,hem elişi,süpersin valla.enerjinin birazını da bana yolla.haftaya okul açılıyor ama ben hiç dinlenemedim:(

    YanıtlaSil
  6. Hayatcım bu ara bende de enerji kalmadı.Ramazan beni etkiledi biraz. yaptıklarım hep ramazandan öncekiler. Bu ara pek bişey yapamıyorum. Zaten kışın daha üretken olunuyo ne kaldı şurda 1 aycık :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir bloğ.converslerde harika.bolero süper bir fikir.daha önce neden görmemişim üzüldüm tüm bloğu okudum.aşkı öyle güzel anlatmışsınızki bende okumak için sabırsızlanıyorum.

    YanıtlaSil
  8. süper ellerinize saglık birşey sormak istiyorum bloguma cevap yazarsanız sevinirim ben 10 magrifete üyeyim fakat ne yorum yazabiliyorum nede resim ekleyebiliyorum bunun cevabını bloguma yazarmısınız teşekkürler sulesaribas.blogcu.com

    YanıtlaSil
  9. Çok başarılı buldum. Elinize sağlık. Sizi izliyorum. :)))

    YanıtlaSil
  10. Super yaa, nerden gelmis aklina bel kismini o sekilde kullanmak, bravo dogrusu..

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE