19 Ağustos 2009 Çarşamba

şifon bluz

İnsanın bir şeyler üretmesi bu kadarmı keyifli olur. Bu bluzun modelini kuzenimin bana yaptığı bir bluzdan kalıp çıkarmaya çalışarak yaptım. Yaka kısmı bayağı zorladı beni ama oldu sonunda. Kumaşı o kadar ucuzki inanamazsınız. Bu bluz ablama hediye oldu. Zaten ona niyet başlamıştım
Image Hosted by ImageShack.us

Beline kemer takar diye düşünmüştük ama kendi kumaşından kuşak yaptım. Kesinlikle kuşakla daha güzel oldu. Mankenin üstünde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama ablama çok yakıştı
Image Hosted by ImageShack.us
Burda da yaka detayını fotoğraflamaya çalıştım. Vallahi çok zevkli lütfen hemen gidin birer makina alın pişman olmazsınız :))
Image Hosted by ImageShack.us
Sevgiyle...

3 yorum:

  1. çook güzel olmuş, abla iyi günlerde giysin.

    YanıtlaSil
  2. canım ya enfes olmuş ellerine sağlık. bence de kendinden kemer çok şık olmuş. model ve kalıp için burda dergisi mi kullanıyorsun.

    YanıtlaSil
  3. canım valla kalıbsız göz kararıyla harika işler çıkarıyorsan kalıbı olunca kim bilir neler yaparsın. burda dergisinde kalıb çıkarma işi biraz karışıktır. acaba beden no yalnış aldığın için mi büyük oldu, kalıbın olursa çok daha kolay dikersin ve bu kadar uğraşman gerekmez bence. eğer istersen hatırladığım kadarıyla anlatırım nasıl kalıp çıkarıldığını.

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE