4 Ağustos 2009 Salı

Yeni oyuncağım Singer dikiş makinam


Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Sanırım bu blog olayı bağımlılık yaratıyor. Zaman zaman bu bağımlılıktan kurtulsam da gün gelip tekrar beni sarıyor. Bu ara gene yoğun bir şekilde paylaşasım var :) bilmem sizede oluyormu. Gerçi blogda paylaşmasamda hobilere ara vermiş değilim üretim devam ediyor. Boş duramam çünkü. Ve ben kararsızlığımı yenip blogspotta devam etmeye karar verdim.


Evet işte benim yeni oyuncağım. Hiç dikiş bilmediğim halde kuzenimin yardımları ile bir dikiş makinası sahibi oldum. Seçene kadar canımız çıktı. En az özelliklisinden başlayıp bu özelikte olsun, buda olsun derken harika birşey aldık. Hiç dikişten anlamayan ben süper şeyler diktim. Aslında ben değil singerim dikti :)


Kendisiyle son zamanlarda oldukça samimiyiz. Bakalım bu samimiyet ne kadar sürecek :)yavaş yavaş diktiklerimide ekleyeceğim. Neler diktim neler. Ayrıca bu iş stresede birebir herkese tavsiyemdir :)


4 yorum:

  1. oo hoşgeldin canım.hayırlı olsun.ben eski yazılarımı tek tek kopyalayıp buraya yapıştırarak taşıdım.resimleride blogspotun resim bölümüne ekledim.epey bi uğraşmıştım o zaman.daha kolay bir yolu varmı bilmiyorum

    YanıtlaSil
  2. ben hiç dikiş bilmiyorum ama delice dikmek istiyorum hem annem de daha önce dikiş makinasıyla haşır neşirmiş yani bana yardım edebilir, alayımmı bende böle bişi?

    YanıtlaSil
  3. slm canım dikiş makimanın markasını hata kodunu yazarsan sevinirinm birde penye veya lastikli kumaşlar dikiyormu

    YanıtlaSil
  4. Canım biraz geç kalmışım kusura bakma. Makinamın markası Singer 7462. Esnek penye kumaş diktim sorun yaşamadım ama lastikli kumaş hiç denemedim. Genel olarak memnunum makinamdan. Sevgiler.

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE