27 Eylül 2009 Pazar

Orhangazi Parkı

Bursa'yı çok sevdiğimi daha önce söylemişmiydim :) Bu lafı benden milyon kere duyabilirsiniz. Her geçen gün bu şehre hayranlığım bir kat daha artıyor. Seviyorum ne yapayım, kendimi şanslı hissediyorum Bursa'da yaşadığım için. Olumsuz yönleri yok mu, tabiki var. Hangi gözle baktığınıza bağlı. Yukarıdaki resim şehrin göbeğindeki Orhangazi parkı. Bir tarafında Ulucami bir tarafında da Orhan cami var. Kapalı çarşı hemen parkın dibinde ve tabiki ipek han. Yukarıdaki resim Orhan Cami. Ulucami' yi de fotoğraflarım bir ara.
İşte bende o parktayım. Bastığım yer arnavut kaldırımı. Kucağımda kitabım, gök yüzü aşağıda gördüğünüz gibi yemyeşil. İnsan düşünmeden edemiyor, yüz yıllar önce bu sokaktan kimler kimler geçti. Kim bilir...
Seviyorum Bursa'yı.
Sevgiyle...

3 yorum:

  1. Bucanni ben de Bursa doğumluyum:)
    Halalarım orada altı parmak ta ikahmet ediyorlar.Annemin ise kumlada yazlık evi var.
    Yazlarımızı tatil dönüşü mutlaka dinleme molası verip geri kalan zamanı orada geçiriyoruz.Malesef bu sene uğrayamadım.Sevindim sizin oralı olmanıza.
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. Yıllar önce bursaya gelmiştim.O zamanlar için hatırladığım kış olmasına rağmen yemyeşil bir şehir olmasıydı.Caminin bahçesindeki o ağacın önünde bir fotoğrafım var , kış kıyametti soğuktan nereyi gezdiğimi bile sormamıştım ozaman. fotoya bakıp burası neresiydi diyip duruyordum:))

    YanıtlaSil
  3. ben de seviyorum Bursayı;)tam yaşanacak yer bence

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE