7 Eylül 2009 Pazartesi

Temaşa-i Ramazan

Ben Bursalı değilim ama Bursa'yı çok sevdiğimi her fırsatta dile getiriyorum. Bursa benim şu kısacık :) hayatım boyunca en uzun yaşadığım şehir (hedefim sağlıklı 100 yıl ) . O yüzden Bursalı sayılırım.
Bursa Büyük Şehir Belediyesi yine herzaman olduğu gibi ramazan ayı için Temaşa-i Ramazan etkinlikleri adı altında çok güzel etkinlikler hazırladı. Konserler, sema gösterileri, orta oyunları, gölge oyunları ile herşey süper hazırlanmış. Bizede etkinliklere katılmak düştü.

Cuma günü biz türkü sever iki kafadar ege türkülerini muhteşem yorumlayan Tolga Çandar ve opera sanatcısı Seza Kırgız'ın Konserine gittik. Konser gerçekten çok güzeldi. Zaten Tolga Çandar'ı ve ege türkülerini vede ege şivesini oldum olası çok severim. ( Ev arkadaşım egeliydi ondanmı ki acaba ; ) Emel'im çok öptüm )

Sanırım ne kadar keyifli zaman geçirdiğimizi anlatmama gerek yok. Zaten Filgenle ne zaman bir araya gelsek kaybediyoruz kendimizi .Fotoğrafta ikimizin de 32 dişi dışarda :) hiç eve dönmek istemedik.
Canımcım ilk fırsatta tekrarlayalım tımammı. Bu arada doğum günün kutlu olsun. İyiki doğdunda benim arkadaşım oldun. Allah herşeyi gönlünce versin. Çook öptüm.

Sırada diğer etkinlikler var. Bakalım fırsat bulurda gidersek anlatırım. Etkinliklere katılmak isteyen olursa 4. hafta etkinlikleri burada
Sevgiyle...

1 yorum:

  1. bir Tolga Çandar hayranı olarak size çok gıpta ettim.ne güzel yaşamayı da eğlenmeyi de biliyorsunuz.bir daha gidersen benimde kulaklarımı çınlat emi?

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE