21 Ekim 2009 Çarşamba

Mor Tığ işi Takı


Arada boncuklarla haşır neşir olmayıda seviyorum. Kolyemin yapımı çok basit. Oya yapılırken kullanılan naylon iplerden istediğiniz renkte bir tanesine, istediğiniz boncukları diziyorsunuz. Sonra başlıyorsunuz zincir çekmeye. Zincir çekerken aralara da boncuklarınızı serpiştiriyorsunuz. işte bu kadar basit. Küpeleri zaten anlatmama bile gerek yok görüldüğü üzere oda çok kolay. Peki ben çok mu takı kullanıyorum? Eh işte ayda yılda bir.
Ama felsefem şu ; Terapi için günde en az 1 defa hobi :) Valla işe yarıyo.

7 yorum:

  1. Yaramaz mı? Ben de kızıma yapmıştım bir zamanlar.Baktım takmıyor.Çok seviyordu halbuki.Sebebini sordum, gitti getirdi odasından.Diğer takılarının arasına koymuş.Birbirine dolaşmış takı topunu ayıklamak epey sürmüştü.Bu takımızın ise sonu oldu.Düğümlerini aslâ çözemedim.Kesip boncuklarını topladım:)))

    YanıtlaSil
  2. Moruda pek severim..:)cok güzel olmu$ canim...hele Küpelere bayildim,tam benim tarzim! Birdahaki geli$imde takip geri vermeye bilirim $ekerim.:)

    Terapi konusunda sana kesinlikle katiliyorum..bence herkez kendine mutlaka 1 tane hobi edinmesi gerekir..bu ne olursa olsun fark etmez,yeterki insani uygularken mutlu etsin!

    YanıtlaSil
  3. Kolyeler küpeler sana feda olsun bebeeem :)

    YanıtlaSil
  4. vay ne hoş olmuşlar,hem kolaymışta.artık bide takıya başlarsam eşim beni evden atar sanırım:)))her yer benim döküntülerimle doluu

    YanıtlaSil
  5. Canımcım (hazalca)
    Sanırım eşin terapiste para vermek yerine incik boncuğa vermeyi tercih eder :))

    YanıtlaSil
  6. Çok zarif ve güzel olmuş ellerinize sağlık.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Aynen takı vs bana da terapi olarak geliyor canım

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE