24 Ekim 2009 Cumartesi

Wella köpüğümü Bursa'ya yollamadı ama...

Bu yazımda kıvırcık saçlarımın derdinden yani kullandığım köpüğü artık bulamadığımdan bahsetmiştim ya. Valla Wella değil ama çevrem seferber oldu. Benim köpüğe orda burda rastlayanlar sağolsunlar benim için satın aldılar. Tabi taşıma suyla değirmen dönmeyeceğinden wella nın başka köpüklerini denemeye başladım. Canımcım biricik BirSen'im de bana yurt dışından iki ürün yollamıştı. O gün bu gündür deniyorum ve nihayet doğru köpüğü buldum :) Yani bütün kıvırcıklara müjde. Piyasadan kalkan köpüğüme eşdeğer olan köpük wellanın aşağıdaki köpüğü.

Ben bide önceki köpüğüm piyasadan kalkmasın diye habire millete tavsiye edip duruyodum. Bu seferde ürün yetiştiremediler galiba :)

Neyse arkadaşlar beğendiğim ürün BirSen'in yolladıklarından biri. Türkiye'de de satışı var. Yukarıdaki resimdeki iki köpükte aynı, farklı ülkede üretildikleri için çok küçük ambalaj farkı var.


Kıvırcık kafalara kesinlikle tavsiye ediyorum. İki avuç sıkıyosunuz tülermeyen, 2 gün boyunca formunu koruyan saçlara kavuşuyorsunuz. Yanlız pembe ambalajlı köpüğün bi kaç çeşidi var ben 4 nolu formunu kullanıyorum. 2 yi de denedim ama saçım çok kısa sürede tülerdi. Eğer saçınıza uygun saç şekillendirici bulamadıysanız bi deneyin derim. Bi köpük için amma şey yazmışım yaw. Hadi size iyi günleeer.

3 yorum:

  1. Yuuupiiiiiii... :)) sonunda saclarina göre bir köpük bulabildik canImcIgIm...inan buna cok sevindim! bende kivirciklardan oldugum icin seni cok iyi anliya biliyorum..:-D
    Kocaman öptüm..

    YanıtlaSil
  2. :) Heheh saçlarım pırasa gibi valla canım bende kıvırcık isterim hep

    YanıtlaSil
  3. gunaydın canım yorumuna çok teşekkür ediyorum sağol bu arada benim kızımdaaynudertetn muzdarip saçı kıvırcıkkabarmasın diye çok uğrasıyor sabahları kabus oluyor onun için sacını duzeltmek sevgiler

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE