23 Aralık 2009 Çarşamba

Şafak Vakti - Stephenie Meyer

Evet nihayet Stephenie Meyer sayfasını kapattım. Serinin son kitabı ŞafakVaktiydi. Ama yazar boş durmuyor ki 5. Kitap yoldaymış :)
Alacakaranlığı çok beğenmiştim. Yeni Ay ve Tutulma benim için sıkıcıydı ama Şafak Vaktinde olaylar yine hareketleniyor ve gerçekten sürükleyici. Seriye başladıysanız bence bitirin. 4. kitabı keyifle okuyacağınıza eminim.
Sevgiler...

6 yorum:

  1. bucanım şöyle bir hatırını sormaya uğradım.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. şu seriye nedense elim gidip başlayamadım..aslında çok sevdiğim bir tür ama hep araya başka kitaplar girdi..Yeni yıl hedeflerimden birisi de bu olsun bari :))

    YanıtlaSil
  3. Sizi tebrik ediyorum kitap okumanıza.
    Zaman ayıra biliyorsunuz.Benim yapa bildiğim bütün gazeteleri sabahtan köşe bucak okuyorum okadar aslında özledimde kitap okumaya en son OLASILIKSIZ(Adam Fawer)Kitabını okudum içerik çok güzel bilim, felsefe, entrka, ve maceradan ortaya çıkan bir baş yapıt.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar fistikim :)
    Canim benim ne güzel seriyi bitirmi$sin :)
    Cok öptüm seni...

    YanıtlaSil
  5. Ben de 3. kitaptayım, aynen 2 ve 3 te 1.dekinin tadını alamadım ama merakla okuyorum 4. de olacakları çok merak ediyorum. Bir tane de internette dolaşan 200 sayfalık birinci kitabın edward ağazından yazılmış ama yarıda kalmış hali var sanırım yazarın bilgisayarı çalınmış o da tekrar yazmaya başladığında bellanın ağzından yazmış ama o 200 sayfayı da okumanı tavsiye ederim, olayları edward gözünden dinlemek de inanılmaz oluyor:)

    YanıtlaSil
  6. Canım bende duymuştum aslında merakta etmiyor değilim edward'In gözüyle olayların gidişatını teşekkür tavsiye için :)

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE