4 Ocak 2010 Pazartesi

Kiralık Adam - Yazgülü Aldoğan


Normalde para verip bu kitabı alırmıydım ? sanmıyorum. Yorum yazmak istiyorum ama ne yazayım bilemedim. İlla okunmalı dediğim kitaplardan asla değil. Ama elinize geçerse de okuyun derim.
Tek söyleyebileceğim kitabın sonunun ummadığım bir şekilde bitmesi.

Aşk ve cinsellik, gurur ve inat, gitmekle kalmak, iki sevgili arasında hiç bu kadar tartışılmamıştı.

Bir kadınla erkeğin birbirini anlaması, birbirini istemesi, birbiriyle anlaşması, birbirlerini çok seviyor olsalar bile neden bu kadar zor?" diye düşündü Hayal. Uğur ve Hayal mi anlaşamıyordu, yoksa ta başından beri Adem'le Havva da mı anlaşamamıştı?

Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

7 yorum:

  1. Selam canım...Yazgülü nü yıllar önce köşe yazılarından akip ederdim.ama ben de hiç kitabına rastgelmemişim.zaten burada kışın bir kitapçının olmaması da buna neden olmuş olabilir:))okuyalım...daha çok okuyalım...çok seviyorum okumayı...

    YanıtlaSil
  2. okuma delisi biri olarak ben de kitap tanıtımlarına bayılıyorum..eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. sanırım okursam psikolojim bozulur bu kitabı..:(ikili-çelişkili ilişkileri anlatan kitap-film-hikayeler bana göre değil...

    ama tanıtım için sağol..;)

    sevgilerrr...

    YanıtlaSil
  4. Biliyormusun tatlim cok seviyorum senin bu kitap tanitimlarini.:) Senin tavisyelerine uyup ona göre aliyorum kitaplarimi.:)

    Bu arada ye$il $eyi yayinlasana,cok merak etmeye ba$ladim. 8-)
    benim sari $eyin bitecegi yok cünkü.:-/

    YanıtlaSil
  5. Canım yeşil şeyin bi tek son ütüsü kaldı ekleyeyim bari :)

    YanıtlaSil
  6. bu kitabı okuyan erkekler yokmu? hani herkes diyorya hem erkeklerin hem kadınalrın okuması lazım diye. Kadınlar zaten okur ya erkekelr? yorumlar nerde?

    YanıtlaSil
  7. içimdeki ses kitapta aldatma unsurlarının,aşkın kötü yorumlanış biçimlerininde geçtiğini söylüyor.Kitapçıda kaç kez bu sesi dinleyerek almadım bu kitabı.Sanırım sahidende öyle.

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE