11 Ocak 2010 Pazartesi

Mutlu Hafta Sonu

Baktım benim ablaların hafta sonu programları benimkinden hareketli, aynen küçükken olduğu gibi takıldım peşlerine. Tabi küçükken sen küçüksün diye istemezlerdi beni :)
Bu sefer itiraz eden olmadı.
Onlara katılmak istedim çünkü rotaları İstanbul'du, benim öğrencilik şehrim. Resmen o zamanlar aşıktım İstanbul'a. Şimdi de seviyorum ama yaşamayı seçecek kadar değil.
Ablalarımın İstanbul'a gitme sebebi ise lise arkadaşları ile uzuuuun yıllar sonra buluşmaları oldu.
( yıl yazacağım ama yaşları çıkacak ortaya :) en iyisi yazmamak )
Kalamışta bir kafede buluştuk. Hepsi öyle heyecanlıydı ki. Şansımıza hava çok güzel olduğu için bütün günü dışarda oturup muhabbet ederek geçirdik. Çok güzel bir gün geçirdiler. Bana da bol bol onların fotoğraflarını çekmek düştü :)



Onlardan fırsat bulduğumda kendim için çekebildiğim üç beş fotoğraftan birisi yukarıdaki marina. Maalesef çok fotoğraf çekemedim. Bir gün sırf fotoğraf çekmek için yanlız başıma İstanbul'a gitmek istiyorum.

Yolculuğumuzun bir güzel tarafıda geceyi yeğenimde geçirmemiz oldu. Hiç haber vermedik sürpriz yaptık. Yemek, muhabbet derken fırsat bu fırsat biraz da dışarı çıkıp boğazın ışıklarla süslü muhteşem görüntüsünü izledik.
Ne mükemmel şehir şu İstanbul. Gerçekten düşününce büyülü, yüz yıllardır neler görmüş geçirmiş. Adım adım dolaşmak istiyor insan. Ama yeni İstanbul'u değil eski İstanbul'u.
Aşağıda ki resim de beylerbeyi iskelesinden. (Malesef gece çekimlerim çok başarısızdı)



Velhasıl güzel bir gün, güler yüzlü bir gece, eğlenceli bir sabahtan sonra döndük yuvaya....
Ve (maşallah diyeyim) 2010'a süper başladım. Dileklerimden biri bolca gezmek ti. 2 hafta sonudur süper geziyorum. Darısı diğer hafta sonlarına....
Sevgiyle....

8 yorum:

  1. ilk fotoğraf çok hoş bence, bigün birlikte fotoğraf çekelim istanbulda olmaz mı:))

    YanıtlaSil
  2. Zeynepciğim inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. ben de bursalıyım ailem de hala bursada yaşıyor. üniversiteyi istanbulda okudum birçok ortak noktamız varmış. tek fark ben istanbulu yaşayacak kadar çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  4. Serapcığım İstanbul'dan sonra Bursa'ya geldiğim de inan öyle zor alışmıştım ki.Heleki denizin olmaması benim için büyük kayıptı. Sonra zamanla Bursa'ya inanılmaz alıştım. İnan biraz uzun süre Bursadan ayrı kalsam dönünce eğilip yeri öpesim geliyor :))

    YanıtlaSil
  5. selam Bucannicimmm, artık bende burdayımm:) haftasonumuz gerçekten çoook güzeldi. Her haftasonumuz böyle olur inş. Öptüm şekerim..

    YanıtlaSil
  6. $imdi eve geldim ve kapidan girer girmez annem firdevsler Kalami$a gitmi$ dedi.:))..bende yemek bile yemeden gectim hemen pc nin kar$isina belki bir iki resim eklemi$sindir.:)
    Resimler cok güzel!
    Bide ablamlarin liseden arkada$lariyle hala görü$üyor olmalari cok ho$.:)

    YanıtlaSil
  7. Bucancım güzel fotoğraf çekiyorsun,bir başka gelişinde buluşuruz belkide, sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. ben istanbulda yıllarımı geçirdim ama böyle güzel kareler yakalayamadım doğrusu:)yeniden keşif lazım ama nerdeee.hep okul hep okul:))sen bakma portföylere aslında fena halde bunalımdayım:)))

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE