7 Şubat 2010 Pazar

Bucanni-Hafta sonu


Bucanni bu hafta sonu kuzu kuzu evde takıldı :) Seviyorum hafta sonlarımı yazmayı.Lise boyunca 4 sene full günlük tutmuştum. Burası da günlük olduğuna göre sorun yok.
Cumartesi günü, önceden planlandığı üzere temizlik yaparak geçti denebilir. (malesef ) Akşamımızı ise Y ablamla bol muhabbet, örgü ve tv üçlüsü ile geçirdik. Bu arada mavi kazak bitti. En kısa zamanda fotolanacak.
Bu sabah ise güzel bir kahvaltının ardından kurdum tezgahı başladım ders çalışmaya. Saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Uyy bu kadar uzun bi aradan sonra tekrar öğrenci olmak ne zormuş. Dersler bayağı birikmiş. Bi yerden başlamak lazımdı nihayet başlayabildim.
Derken akşam yemeğini de aradan çıkardıktan sonra ettikmi saati 20:00.
Benim için evdeysem saat 20:00-24:00 arası dinlenme ve özel zevklerimi yapma saatidir. Şu anda da bi yandan postumu yazarken bi yandan da Yetenek Sizsinizi izliyorum. Eğleniyorum bu programı izlerken. Favorim Yankı Akoğlu ve Gülşah Keskin ikilisi. Sesler süper dinlerken tüylerim diken diken oldu. İnanılmaz etkilediler beni. İnşallah finale kalırlar. (Ayy sanırım favorilerim artacak Jimnastikçi Sena'da süperdi.)
Ehh saat 23:00 gibide biraz kitabımı okursam bu hafta sonunu da böylelikle noktalarız.
Yazdıklarımı okudum da çok kesat geçmiş haftasonu yaw :)
Haydi öptüm herkesi....

3 yorum:

  1. bence en güzel haftasonu ayakların bol bol uzatıldığı , insanın tembellikten uyuştuğu haftasonudur :) bu açıdan bence süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. lisedeyken bende cok merakliydim ama her seferinde yepyeni gicir gicir bir gunluk alir 2-3 gun yazar sonra vazgecerdim.Simdi keske vazgecmeseydim diyorum.Eski gunleri okumak eminim cok zevkli olurdu.

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE