15 Mayıs 2010 Cumartesi

Erkekler Ne Söyler, Kadınlar Ne Anlar / He’s Just Not That Into You


Kızlar süper bir film izledim :) Çok keyifliydi çoook.
Kadroya bakarmısınız.
Oyuncular: Ben Affleck (Neil) , Jennifer Aniston (Beth) , Drew Barrymore (Mary) , Jennifer Connelly (Janine) , Kevin Connolly (Conor) , Bradley Cooper (Ben) , Ginnifer Goodwin (Gigi) , Scarlett Johansson (Anna) , Justin Long (Alex)
Filmimiz, birbiriyle alakasız ve Baltimore bölgesinde yaşayan bir grup genç insanın, ilişkiler üzerine düşüncelerinden yola çıkıyor. Bu gruptakiler, evlilik öncesi ve sonrası olmak üzere ilişkilerin gidişatı hakkında yorumlar yaparak; sıkıntılı durumların nasıl ve neden ortaya çıktığını anlatıyor. Bu tıkanıklıkların nasıl giderilmesi gerektiği üzerinde de çıkarımlarda bulunarak, ona göre yaşamaya çalışıyorlar.Film, gerek gidişatı gerekse de konusu bakımından son derece orijinal bir yapım. Ayrıca yukarıda yazılı olan oyuncu kadrosunun da sağlamlığı filmi daha da izlenebilir bir konuma taşıyor. Her yönüyle başarılı bir yapım diyebiliriz. Ve mutlaka herkes için farklı kapılar açabilecek bir içerik barındırdığına şüphe yok.
Ben filmi online izledim. İşte Kaynak
Bu hafta sonu derse ara verdim. Çünküü akşam arkadaşım Semanın kınası, yarında nikahı var. Derse konsantre olamadığım için film izlemeye karar verdim. Filmi önerende Sema. Film izlemeyi özlemişim, harika zaman geçirdim.
Lütfen yorum bırakırsanız çok beğendiğiniz filmleri de yazın. Öyle çok film var ki işimi şansa bırakmayı sevmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiyle...

12 yorum:

  1. derhal izlemeye karar verdim, kadro gercekten harikaymis. Film de tam simdilerdeki moduma uygun =)

    YanıtlaSil
  2. ben bu filimi izlediğimde koptum.aynen kız milletini anlatıyor..gariban erkekler direk söylüyo biz acaba mı diye düşünüyoruz

    YanıtlaSil
  3. hakkaten çok hoş bir filmdi. bn de tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. izlemiştimm ben gerçekten hoş vakit geçirtiyor insana:)

    YanıtlaSil
  5. Bloğunuzu izlemek çok keyifli. İlk şeker blog ödülümü aldım ve ben de ödülü size vermek istiyorum. Bloğumu ziyaret edin ve ödülünüzü kabul edin lütfen.

    YanıtlaSil
  6. Bloğunuzu izlemek çok keyifli. İlk şeker blog ödülümü aldım ve ben de ödülü size vermek istiyorum. Bloğumu ziyaret edin ve ödülünüzü kabul edin lütfen.

    YanıtlaSil
  7. hakkikaten süper film.. gerçekler yüzümüze çat çat çarpılıyor
    ara ara izlemekte yarar var :)

    YanıtlaSil
  8. ay zevkli bir filme benziyor ilk fırsatta izlicem

    YanıtlaSil
  9. filmi çok merak ettim işlerimi yoluna koyabilirsem izlemeyi düşündüm bende onca sıkıntımın içinde dün sinemaya gitmeye karar verdim ve robin hood a gittik arkadaşla çekimler inanılmaz bir teknoloji ile yapılmış yüzlerce okun havada çıkardığı sesi bile duyabiliyorsunuz ve okların kalkanlara çarparken çıkardığı sesler bile çok net tarihi aksiyon filmlerini seviyorsanız tavsiye ederim Russel Crowe ile Cate Blanchett oynuyor
    mutlu günler dilerim

    YanıtlaSil
  10. Bende izlemiştim ve gerçekten çok keyifli bir film. Görünce yine izleyesim geldi

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE