5 Ocak 2012 Perşembe

Küçük Mucizeler Dükkanı / Bir Yumak Mutluluk - Debbie Macomber


Hayat saklanarak, umutsuzluklarla ve pişmanlıklarla harcanamayacak kadar kısa...
Dertlerle ve sıkıntılarla boğuşurken her gün, bir öncekinin aynısı gibi görünür.
Oysaki hayat her yeni gün kendi mucizelerini beraberinde getirir.

Hemde en beklenmedik anlarda...

İlk Kitabı hiç tarzım olmadığı halde içinde yün- yumak geçiyo diye almıştım. Yıllarca arkadaşlarıma yaymaya çalıştığım düşüncelerim öyle basit bir dille anlatılmış ki sevdim ben bu kitabı. Ve tabi hemen ardından ikinci kitabı da okudum.

Örgü örmek bana her zaman iyi gelmiştir,huzur vermiştir. Belkide en güzel hayallerimi örgü örerken kurmuşumdur. Hatta en ciddi kararlarımı bile örgü örerken vermiş olmam olası :)) Kısaca örgü örmek benim antidepresanım. Doktora, ilaçlara vereceğim parayı yatırıyorum yünlere bakıyorum keyfime :))

Kitaplara gelince, bu kitaplar mutlu mutlu kendini okutturan, bittirdiğinizde yüzünüzde hafif bir tebessüm bıraktıran, kısaca bizleri anlatan iki hoş kitap.

“Doğduğumuz andan itibaren hepimize bire yumak iplik veriliyor; bundan sonra mutluluğun desenlerini örmek ise bizim elimizde."

Sevgiyle ve Aşkla.....

10 yorum:

  1. Küçük Mucizeler Dükkanını Fiamma göndermişti bana, bir solukta okudum, çok sevdim, Fiammanın fikriyle bir zincir oluşturup okuduktan sonra birbirimize gönderelim demiştik, Bulur Gölgesi_Tülin ilk sırada, daha gönderemedim :(
    Bir Yumak Mutluluk sanki aynı gibi geldi bana, okudun mu ?

    YanıtlaSil
  2. canim paylasman iyi oldu.zaten yazilarini okudugumda "benim hissettigim gibi" diye gecer aklimdan :),simdi ise "bu kitaplar tam benlik" dedim. Tesekkürler.Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  3. okumayı düşünüyordum bu kitapları ama tam da emin değildim..senden gelen bu yorumlardan sonra..okumalıyım..di mi..

    YanıtlaSil
  4. Doktora, ilaçlara vereceğim parayı yatırıyorum yünlere bakıyorum keyfime :))
    Aynen bende öyle:)) Hayırlı cumalar canım..

    YanıtlaSil
  5. Canlar ben her iki kitabıda okudum. Öyle edebi değeri olan kitaplar değil ama çok hayatımızın içinden. O yüzden bence okumaya değer. 2. kitapta da gene bir örgü kursu ve gene kursa katılanların hikayeleri.
    Arzucum, Vintagecim bence okuyun.
    Banucum sizin olayınıza bayıldım. Bence 2. kitabı da alıp elden ele yapmalısınız yaa bu fikir çok güzel :) yurt dışında insanlar okuduğu kitapları bitirdiği yerde bi başkası için bırakırmış Böylece kitaplar elden ele dolaşıymuş çok beğendim fikrinizi :)
    Marifetanecim sanada ve hepinize hayırlı cumalar :)

    YanıtlaSil
  6. bende su anda kucuk mucızeler dükkanını okumaktayım herkese de tavısıye edıyorum dıger kıtabıda okumak ısterım tamda bısden dusunceler surukluyor zevkle okuyorum..

    YanıtlaSil
  7. merak ettim ikisini de
    bloguma uğrar mısınız fikirlerinize ihtiyacım var:)

    YanıtlaSil
  8. ben birincisini okudum ama bir yumak mutluluğu okumadım okumayı çok isterim benide zincire alın o zaman olurmu...

    YanıtlaSil
  9. Canım An Ek Zu Ra, bu zinciri ilk kitap için Banuca ve diğer arkadaşlar yapıyormuş, ben o zincire dahil değilim canım : )

    YanıtlaSil
  10. bişey sorcam
    sizler arada bir buluşup birlikte bişeyler yapıyormusunuz?
    ben bursaya yeni taşındım kendim gibi el işi dikiş seven insanlar tanışmak fikir paylaşmak eğlenmek istiyorum. var mı etkinlikler aktiviteler
    teşekkürler

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE