30 Mart 2013 Cumartesi

Kumaş Depolama





Oyyy bu kumaşlar benim başıma hep dertdi.
Eski evimde bir düzen oluşturmuştum. Elimin altında oldukları içinde bol bol dikiş dikebiliyordum.
Yeni eve gelirken bütün kumaşları bir valize doldurdum, garibanlarım iki senedir valizde mahsurdular. E elimin altında olmadıkları için dikiş dikmekte sekteye uğradı. Aslında bütün hobi malzemelerim orada burada. Yavaş yavaş hepsini toparlamalıyım.



Neyse yeni dolapların gelmesiyle bende hobi işlerime bir düzen getirmeye karar verdim. Aşağıda fotosunu gördüğünüz hanım efendi kumaşları düzgün depolama konusunda bana güzel fikir verdi.


Kumaşların detaylı katlanış şeklini görmek isterseniz bu site'ye buyrun ;)



Sevgili ablacığımın(Y)da yardımıyla kartonlar kesildi, kumaşlar katlandı, tamamını halledemesekde kumaşların bir kısmı bir hal yoluna sokuldu.



Ayy çokta memnun kaldım sonuçtan. Hem daha az yer kapladılar, hem de düzgün bir görüntü oldu. Ayrıca hepsinin gözümün önünde olmasını da sevdim.



Şimdi sıra diğer malzemelerde, her şey biran önce düzene girsin istiyorum. Elimi attığım gibi, ihtiyacım olan malzemeyi bulabilmek istiyorum. Bunun için birazcık daha sabretmem lazım. Bu arada da neyi nereye koyarım diye düşünüyorum.

Yani anlayacağınız bu ara benim evimde hummalı bir çalışma var. Ama keyifli, ama huzur verici, ama musmutlu edici.. : )

Sevgiyle...


11 yorum:

  1. Benim kumaşlarında bir sandıkta duruyor.El altında olmayınca dikiş dikmek içimden bile gelmiyor. Ne güzel olmuşlar. Çok beğendim. Darısı benim de başıma :)

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş gerçekten canım.Bende hobi malzemelerimi böyle düzenli olmasını çok isterim ama uzun zaman sonra belki...Güle güle kullan hepsini canım.

    YanıtlaSil
  3. Kitaplık gibi olmuş. Çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Yavaş yavaş hepsi düzene girer ama ben kumaşlara çok özendimmm. Buralarda kumaş bulmak çok zor İstanbula gitsem bende bir valiz kumaşla dönerim :) Sonra yerleştirme bu şekil olur herşey tamam işte :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. İyi fikir, güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. vayyyyy süpermiş bayıldım bu fikre hem hangi kumaş nerede diye aramak yok . çok iyi teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  7. Kumaşlar için harika bir çözüm bulmuşsunuz, ah bir de diğer hobi malzemelerini saklamak için böyle güzel çözümler olsa keşke..Dolaplarım taştıkça taşıyor :))

    YanıtlaSil
  8. Canlar teşekkürler,hepinize tavsiye ediyorum :)Hobi malzemelerini de bir hal yoluna sokacağım, iyi bir şeyler çıkarsa paylaşırım ;) sevgiyle...

    YanıtlaSil
  9. Canim benim ne güzel bir sistem paylasmissin...
    Bunu mutlaka uygulicam! Cok begendim! :)

    YanıtlaSil
  10. Bidenem çok kullanışlı bi durum oldu. Bence de bir an önce uygula :) mucckk

    YanıtlaSil
  11. Süper kullanışlı bir fikirmiş.Faydalanmaya karar verdim eve dönünce harekete geçmeden önce Antalya sıcağında bi etüd edeyim.Ve teşekkür edeyim.

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE