12 Nisan 2013 Cuma

Kelebeklere devam :)



F ablamın hediye ettiği 6 bölmeli beyaz bir resim çerçevem var. Epey bir zamandır duvarımda asılıydı. 2 bölmesine siyah beyaz küçüklük fotoğraflarımızı koymuştum. Diğer bölmelerinde ise hangi fotoları koyacağıma karar veremediğimden, satın aldığımız zaman çerçeve de olan resimler vardı. Yani elalemin adamı, kızı vs. :))) Her gelen kim bunlar diye sorup duruyordu :)) E artık bir el atayım dedim.



Siyah beyaz foto koyma fikri benim gibi renk sevenler için pek bi sönük kaldı. Bir türlü sinmedi içime. E taze fikirde yine F ablamdan geldi. Bu kelebekler o çerçeve için. Eminim çook güzel olacak.



Çok severek işledim. Çok keyif aldım : )



Ama hala daha çerçeveyi doldurmak için 4 parçaya ihtiyacım var. Artık Çiçek mi olur? Böcek mi olur? bilemiyorum. Bildiğim tek bir şey var, el işleri iyi ki var. Benim için terapi gibi, eminim sizler içinde öyle ;)



Hepsi bittiğinde toplu bir foto elbette ki ekleyeceğim.



Bu kelebeklerim ise ilk yaptıklarım. Sevgili Yasemin yakın foto sormuştu. Onun için ; )

Neşeli bir hafta diliyorum. Musmutlu, sevgi dolu : ).

Sevgiyle...



İnstagram@bybucanni

6 yorum:

  1. Ellerine sağlık. Çok şirinler. Bende bir kaç kelebek işlemiştim. Kelebekleri işlemesi çok zevkli Buradan bakabilirsin. Mutlu hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  2. maaşallah canım yaa gerçekleri kadar güzeller ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım sanki birazdan canlanıp uçacaklar o kadar gerçek olmuş :))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba 4 Mayıs'ta Bursalı Bloggerler Bahar toplantısı düzenliyorum. Diğer büyük şehirler harika etkinlikler ortaya çıkarıyor.Bursa bu konuda pasif kalıyor.Katılırsanız çok memnun olurum ayrıntılar bloğumda sevgiler...
    http://deryayla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Bu kapalı havada içimi renklendirdi bu güzel kelebekler.Bittiğinde, yerlerini aldıklarında çok daha güzel duracaklar eminim ki:)))

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuşlar. Bir kelebek serisine de başlamak benim niyetim:) Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE