21 Nisan 2013 Pazar

Mis Kokulu Dolaplarımız Olsun : )


Dolaplarım, çekmecelerim mis gibi, ferah koksun istedim. Önce dolap kokularıyla ilgilendim ama istediğim kalıcılıkta bir şey bulamadım.

Bende kokusunu sevdiğim bir sabunu kullanmaya karar verdim. Tercihim Palmolive in gül kokulusu oldu. Sabunu olduğu gibi kullanmak yerine rendeledim çünkü rendelenince kokusu daha bir dağılıyor.
Rendelediğim sabunları neye koyarım derken, aklıma belki lazım olur, ben bundan bişey yaparım ki diye biriktirdiğim kına keseleri geldi. İşte bak iyi ki de saklamışım :)) essahtan sakladım samanı zamanı geldi :))

İlk başta deneme mahiyetinde iki kese sabun yapmıştım. 1-2 aydır duruyorlardı dolapta. Baktım kokuları kalıcı, bugün üşenmedim 3 sabun daha rendeledim.
Bir tepsi gül kokulu sabun kesem oldu : )


E sonra da dolapta ki, çekmecelerde ki yerlerini aldılar.
Şimdi gidip gelip dolapların kapaklarını açıyorum. İçlerinde ki ferah koku benim de içimi ferahlatıyor. Benden küçük bir öneri, belki denemek isteyen çıkar ;)

Mis gibi bir hafta olması dileğiyle.

Sevgiyle...

5 yorum:

  1. valla süper fikir anneannemde sabunları direk çamaşırların aralarına koyardı o geldi aklıma.Kokusu buraya bile geldi..

    YanıtlaSil
  2. iyi yapmışsın doğal üstelik
    ohhh miss gibi de kokar ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık bucannicim,ben de sabun koyuyorum ama biraz tembelim galiba..
    Anneannem çok eski yıllarda dantelden erkek için takkeler örmüştü annemde onları bana göndermiş,nasıl değerlendireyim derken içlerine bütün sabunları koyup kurdele ile bağladım..Senin ki daha zarif olmuş güle güle kullan:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Sevmenize sevindim ;)
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE