5 Şubat 2010 Cuma

ARTWORKS 2010 PLASTİK SANATLAR SERGİSİ


* ARTWORKS 2010 PLASTİK SANATLAR SERGİSİ * ABRA SANAT GALERISI ORGANİZASYONU ,sergimizin açılışına tüm sanat severleri davet ediyoruz.
Tüm dostlar bir arada bulusalım. Yolumuza sanatla devam edelim. Sevgiyle ve dostlukla....Açılış Kokteylinde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
AÇILIŞ KOKTEYL'İ O6 ŞUBAT C.TESİ 17.00 – 19.00arasındadır.
SERGİ ONLİNE OLARAK http://www.artzade.com/ ÜZERİNDEN İZLENİLEBİLİR
Sergi (06 Şubat 2010– 26 Şubat 2010) tarihleri arasında Pazar Günü Hariç hergün saat 10.00dan 18.00'e kadar Sanat severlerin ziyaretine açıktır. Adres: Basın Müzesi-divanyolu Cad. No:84Çemberlitaş/İstanbul (Sultan Ahmet) Tel.212 513 84 58mail:abrasanat@gmail.com
* * * * * * *
Canlar yukarıda ki davet Sevgili Mamilacığım'ın bloğundan alıntıdır. Kendisi de bu sergide yer alıyor.
Mamila'nın ben de yeri çok ayrı. Kendisi 2006 da blogcu.com da açtığım bloğuma ilk yorum yazan kişidir. Ne çok sevinmiştim o ilk yoruma. Mamilacığım çok sağol beni yüreklendirdiğin için.
Keşki İstanbul'da olsaydım da gelebilseydim. Bence artık bir sergi de Bursa'da açmalısınız :)
Sevgili İstanbul'lu blogcu arkadaşlarım bence bu kaçırılmayacak bir etkinlik. İnşallah bende online izlemeye çalışacağım.
Hepinize mutlu hafta sonları. Sevgiyle...

2 yorum:

  1. Bucannnnnnn beni yine fena halde duygulandırdın,ağlattınnn . Senin yerinde bende çok değerlilidir bilirsin canım inşallah bende bir gün sevgili memeleketimde böyle bir etkinlik düşlüyorum.Canım çok sevgiler iyi hafta sonları.

    YanıtlaSil
  2. Mamilacığım seviyorum seni :)

    YanıtlaSil

GÖZLERİNİ AÇTIYSAN YENİ GÜNE, GÜLÜMSE :)

INSTAGRAM bybucanni

 

KAÇ KİŞİ ONLINE